Anvelope/jante noi: 0734.010.303/0729.80.8000 Anvelope/jante sh: 0724.526.944/0729.80.8000

Anvelope SH

causiucuri-sh


ANVELOPE SH: De vara sau de iarna, all seasons, pentru Dacia Logan sau SUV, pe cauciucurish.com gasiti toate dimensiunile si marcile de cauciucuri second hand. Sunati la 0729.80.8000 si cereti o cotatie pentru setul de anvelope dorit. Pe site ul nostru veti gasi dimensiunea dorita la calitatea cea mai buna!

Super anvelope

Prin Super anvelope ne gandim la acele dimensiuni si tipuri de anvelope care nu fac parte din sfera clasica a cauciucurilor. Incepand cu luna viitoare vom avea o gama completa de anvelope noi, de la diversi producatori, menite sa completeze oferta actuala de pe piata!


Detalii >>

Anvelope SH Bucuresti

Se stie ca piata de anvelope de vara / iarna second hand din Bucuresti este cea mai mare din Romania. De aceea majoritatea firmelor de profil sunt concentrate aici. Pe noi, aceasta concurenta acerba ne-a ambitionat si ne-a motivat! Suntem siguri ca la noi veti gasi cele mai competitive preturi de anvelope SH iarna din Bucuresti!

Cum cumpar & Livrare

Anvelopele second hand achizitionate pot fi expediate prin firma de curierat in cazul in cazul livrarea este inafara Bucurestiului. Pentru comenzile facute in Bucuresti, livrarea se face in aceeasi zi, fara cost suplimentar de transport. De asemenae puteti ridica anvelopele direct de la depozitul nostru.


Detalii >>